Ortaokul

Burdasınız Ana sayfa Ortaokul
26/05/2014 13:18

Etraflıca çalış,doğru bir şekilde araştır, dikkatlice düşün,düşündüklerini gözden geçir,ciddi ve samimi bir şekilde uygula...

Konfüçyus

Özel Altınyıldız Ortaokulu, Tam Öğrenme Modelini eğitim felsefesinin mihenk taşı yapmıştır. Öğrencilerimizin kavram, bilgi, beceri, tutum ve akademik girişimleri bir bütün içerisinde ele alınır.

Öğrencilerin bireysel farkındalıkları değerlendirilerek uygulanan yöntem ve tekniklerle tüm öğrencilerin en üst düzeyde öğrenmesi sağlanmaktadır.

Hafta sonu takviye kurslarının yanı sıra,hafta içi etüt ve birebir özel etüt uygulamalarımız gerçekleştirilmektedir.Kendi alanlarında uzman,genç,dinamik ve deneyimli öğretmenlerin rehberliğinde yapılan “ Öğrenci Merkezli “ eğitimle öğrencilerin yaparak, yaşayarak öğrenmeleri sağlanır.Okulumuzda Bilim Şenlikleri, Eko Tarım, Senin de Bir Projen Olsun, Bu Benim Eserim, Kitap Şenlikleri, uygulamaları yapılmaktadır.

2018 LGS’DE 116  Fen Lisesi 32 Anadolu Lisesi toplamda 148 Öğrencisi ile  %100 Yerleştirme başarısına ulaşarak Okul Puan Ortalamasında  Nevşehir 1.si okul olan Özel Altınyıldız Ortaokulu, Dershanesiz Eğitim Uygulaması ile de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Takdirname ile ödüllendirilmiştir.

2018-2019  Eğitim Öğretim yılında 40 Kadrolu Öğretmenimiz,22 Ortaokul şubemizde öğrencilerimize eğitim-öğretim yapmaktadır.

Son 20 yıldır OKS, SBS,TEOG  ve LGS Sınavlarında Nevşehir 1.si olan Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu sınav başarılarının yanı sıra proje, spor, kültür, sanat ve birçok alanda Nevşehir’in ve Türkiye’nin gururu olmaktadır.