Ortaokul

BurdasınızAna sayfa Ortaokul
26/05/2014 12:18

Etraflıca çalış,doğru bir şekilde araştır, dikkatlice düşün,düşündüklerini gözden geçir,ciddi ve samimi bir şekilde uygula...

Konfüçyus

Özel Altınyıldız Ortaokulu, Tam Öğrenme Modelini eğitim felsefesinin mihenk taşı yapmıştır. Öğrencilerimizin kavram, bilgi, beceri, tutum ve akademik girişimleri bir bütün içerisinde ele alınır.

Öğrencilerin bireysel farkındalıkları değerlendirilerek uygulanan yöntem ve tekniklerle tüm öğrencilerin en üst düzeyde öğrenmesi sağlanmaktadır.

Hafta sonu takviye kurslarının yanı sıra,hafta içi etüt ve birebir özel etüt uygulamalarımız gerçekleştirilmektedir.Kendi alanlarında uzman,genç,dinamik ve deneyimli öğretmenlerin rehberliğinde yapılan “ Öğrenci Merkezli “ eğitimle öğrencilerin yaparak, yaşayarak öğrenmeleri sağlanır. Okulumuzda Bilim Şenlikleri, Eko Tarım, Senin de Bir Projen Olsun, Bu Benim Eserim, Kitap Şenlikleri, uygulamaları yapılmaktadır.

2015 TEOG sınavlarında 500 öğrencimiz 100 Tam puan almış, 447, 212, YEP Puan Ortalamasıyla,71  Fen Lisesi 53 Anadolu Lisesi toplamda 124 Öğrencisi ile  %100 Yerleştirme başarısına ulaşarak Nevşehir 1.si okul olan Özel Altınyıldız Ortaokulu, Dershanesiz Eğitim Uygulaması ile de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Takdirname ile ödüllendirilmiştir.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 66 Kadrolu Öğretmenimiz,23 Ortaokul şubemizde öğrencilerimize eğitim-öğretim yapmaktadır.

Son 14 yıldır OKS, SBS ve TEOG Sınavlarında Nevşehir 1.si olan Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu sınav başarılarının yanı sıra proje, spor, kültür, sanat ve birçok alanda Nevşehir’in ve Türkiye’nin gururu olmaktadır.