İlkokul

Burdasınız Ana sayfa İlkokul
26/05/2014 12:17

Küçük hanımlar,küçük beyler!
Sizler hepiniz geleceğin bir gülü,yıldızı ve ikbal ışığısınız.
Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.
Kendinizin ne kadar önemli ,değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.
Sizlerden çok şey bekliyoruz.

Türkiye’nin  en kaliteli kampüslerinden birisine  sahip ilkokulumuzda 1.sınıflarımızda 5 şube,2.3.4. sınıflarımız 4'er şube olarak toplam 17 şubeden oluşmaktadır.İlkokulumuzun 403 öğrencisi mevcuttur.

İlkokulumuzda alanında deneyimli, seçkin, enerji dolu 17 sınıf öğretmenimiz;genç,dinamik,branş öğretmenlerimizle bütünleşerek  öğrencilerimizi en güzel şekilde hayata hazırlamaktadırlar.

Altınyıldız Koleji'nde İlkokula başlayacak öğrenciler;okul rehberlik servisi tarafından Okul olgunluğu testine alınır.

İlkokul 1.2.3.4. sınıf öğrencilerimiz Çarşamba günü serbest kıyafetle gelebilmektedir.Diğer günler okulumuzun formasını kullanmaktadırlar.

Dersliklerimiz modern çağın bütün ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılamaktadır. Aynı zamanda etkinlik derslerinin her birinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan özel derslikleri vardır.

Okulumuzda İngilizce,Bilgisayar,Beden Eğitimi,Yüzme,Müzik,Drama,Modern Danslar,Bale,Astronomi,Dikkat Gelişimi,Robot ve Akıl Oyunları,Resim ve Satranç dersleri alanında tecrübeli branş öğretmenleri tarafından verilmektedir.

İngilizce öğretimi tecrübeli bir kadro ile yürütülmektedir.

Okulumuzda Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı,internet üzerinden verilen ödevleri yapmak için de kullanılmaktadır.

Bilgisayar,İngilizce ve Fen Bilgisi Laboratuarlarımız;Teknoloji Sınıflarımız,3D Sınıfımız,Resim,Müzik,Satranç,Jimnastik, Cep Sineması Dersliklerimiz Öğrencilerimizin hizmetindedir.

Öğrencilerimize test kitapları,tarama testleri,yaprak test,deneme sınavları uygulamalarımız yıllardır devam etmektedir.

İlkokul 1.2.3 sınıflarımıza cumartesi günleri yarım gün etkinlik kursları,4.sınıflarımıza da tam gün ders ve etkinlik kursları düzenlenmektedir.

Okulumuz TKY, Avrupa Dil Ödülü, MEB en güzel kampüs ödülü, Beyaz Bayrak Ödülü ve Beslenme Dostu Okul ödüllerini alarak eğitimde Nevşehir ‘in gururu olmaya devam etmektedir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  öğretmenleri yıllardır “Sorumluluk çocuğun geleceğine yapılan çok kıymetli bir yatırımdır.” bilinciyle hareket edip kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, problem çözen, işbirliğine açık bireyler yetiştirmek yolunda sağlam adımlar atmaya devam etmektedir.

Özel Altınyıldız İlköğretim 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı