Cihat Yir

Burdasınız Ana sayfa Lise Cihat Yir

Biyoloji Cihat Yir

01.03.1960 Siverek doğumluyum.İlköğrenimimiAnkara’da,ortaöğrenimimi  Hatay/Dötryol’da  Deneme Lisesi okuyarak tamamladım.1984 yılında girdiğim Cumhuriyet  Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümünden Biyolog olarak ve pedagojik formasyonumu alarak 1988 ‘de mezun oldum.Çok değer verdiğim Öğretmenlik mesleğine  Ankara’da  dershande çalışarak başladım ,özel dersler verdim .1991’de özel olarak çağrıldığım Nevşehir Başaran Dershanesinde 2008 yılına kadar biyoloji öğretmeni ve idareci olarak çalıştım.Bu süreç içerisinde belirli aralıklarla,özel  istek üzerine Ankara ,Niğde Kayseri ,Kırşehir ve Bolu illerindeki dershanelerde Biyoloji ve alan bilgisi dersleri verdim.2008 yılından beridir de Türkiye’nin ve Nevşehir’in en iyi özel okulu olan ALTINYILDIZ Kolejinde çalışyorum .

Amacım ,başarısını her yıl katlayarak artıran,Eğitim ve Öğretimin öncüsü ALTINYILDIZ Kolejinin öğrencilerine Biyoloji dersi ve öğretmenlik bilgi ve deneyimlerimi aktararak  Üniversite sınavlarındaki  başarılarına katkıda bulunmaktır.