ALTINYILDIZ KOLEJİ 2019 ÜNİVERSİTE SINAVLARINDA 6 ALANDA NEVŞEHİR 1., TÜRKİYE 78.

TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI LİSELERİ ARASINDA YER ALAN ALTINYILDIZ KOLEJİNDEN YİNE MUHTEŞEM ÜNİVERSİTE BAŞARISI.

ALTINYILDIZ KOLEJLİ KORHAN ARIKAN, 2019 ÜNİVERSİTE SINAVLARINDA 4 NEVŞEHİR 1.LİĞİ, 2 NEVŞEHİR 2.LİĞİ KAZANDI.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri 2019 Üniversite sınavlarında Nevşehir'de başarı rekorlarını alt üst ediyor.

ALTINYILDIZ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, 2019 ÜNİVERSİTE SINAVLARI NEVŞEHİR 1.Sİ, TÜRKİYE 78.Sİ VE 89.OLDU.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri öğrencileri 2019 YKS ve AYT sınavlarında Türkiye dereceleri kazanarak, Nevşehir birinciliklerini elde ettiler.

NEVŞEHİR’İN EN ÇOK TERCİH EDİLEN VE EN BAŞARILI LİSESİ, ALTINYILDIZ FEN VE ANADOLU LİSESİ!

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi, her yıl Üniversite sınavlarında muhteşem başarılar kazanmaktadır.

ALTINYILDIZDA SICAKTAN BUNALAN ÇOCUKLAR HAVUZDA SERİNLİYOR

‘Altınyıldız Yaz Okulunda Havuz Etkinliği!’