ALTINYILDIZ EĞİTİM KURUMLARI ÖĞRENCİLERİ 2 İL BİRİNCİLİĞİ, 3 MANSİYON ÖDÜLÜ KAZANDI.

CUMHURİYET VE ATATÜRK KONULU RESİM YARIŞMASINDA LİSELER VE İLKÖĞRETİM BİRİNCİLİKLERİNİ ALTINYILDIZLI ÖĞRENCİLER KAZANDI.

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 93.yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Nevşehir geneli okullar arası düzenlenen“Cumhuriyet ve Atatürk” konulu resim yarışmasında;

Özel Altınyıldız İlkokulu 1.sınıf öğrencisi Ecrin GEDİK İlkokullar arası NEVŞEHİR BİRİNCİSİ,

Özel Altınyıldız Koleji 11.sınıf öğrencisi Mina İlayda DOĞRUSÖZ,Liseler arası NEVŞEHİR BİRİNCİSİ,

Özel Altınyıldız Koleji 10.sınıf öğrencisi Mahinur GENÇ -MANSİYON

Özel Altınyıldız Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Elanur KOÇ-MANSİYON

Özel Altınyıldız Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Işıl PINARLI-MANSİYON ödüllerini kazanmışlardır.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde verilecektir.

Nevşehir Birinciliklerini ve Mansiyon ödüllerini kazanan öğrencilerimizin resimlerinin de yer aldığı sergi,Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,Vali Yardımcısı Nurettin Ateş,İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir,İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün ve davetliler tarafından açılmıştır.

Nevşehir Hükümet Konağı Giriş Salonunda açılan Resim Sergisi 27 ve 28 Ekim 2016 tarihleri arasında açık kalacaktır.