ALTINYÜREKLİLERDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Altınyıldız İlköğretim Kurumu, Okul Öğrenci Meclisinden oluşan Temsilci öğrencilerimiz Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat Demir’i ziyaret etti.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdür Yardımcılarımız  Ahmet Ünal Ve Yüksel Arıkan ve temsilci öğrencilerimiz 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası kapsamında şehitleri için topladıkları 10.000 TL lik yardım parasının banka dekontunu Sayın Murat Demir’e verdiler.Ziyarette öğrencilerimiz  okulda yapılan 15 Temmuz  etkinlikleri ile ilgili bilgi verdiler.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir öğrencilerimize 15 Temmuzdan bugüne yaşanan olaylar hakkında ve Milli Eğitim Müdürlüğünce nelerin yapıldığı konusunda Altınyıldız İlköğretim Kurumu Öğrencilerini bilgilendirdi. Öğrencilerimize yapmış oldukları yardımdan dolayı teşekkür eden Sayın Murat Demir bu davranışlarının herkese örnek olması temennisinde bulundu.