ALTINYILDIZDAN BİR YARDIM KAMPANYASI DAHA

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerinden oluşan Altınyürekliler Kulubü öğrencileri okul öğrenci meclisi tarafından  Nevşehir de bulunan Suriyeli Çocuklara ,Düzce, Muş Silopi’de bulunan İhtiyaç sahibi okullara yardım kampanyası düzenlenmiştir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumunun Altın yürekli öğrencileri  kullanmadığı elbiseleri,oyuncaklarını, ,bebek gereçlerini,kırtasiye malzemelerini getirerek Muş , Düzce, Silopi’ye kargo yoluyla Nevşehir’deki Öğrencilere ise temsilci heyetle birlikte ulaştırdılar. Öğrencilerimiz yardım malzemeleriyle birlikte ilgili okullardaki öğrenci arkadaşlarına sevgilerini de göndermişlerdir.