ALTINYÜREKLİLERDEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE 10.000 LİRA YARDIM

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri TC Başbakanlığının 15 Temmuz Şehitleri ve gazileri için başlatmış olduğu  yardım kampanyasına 10.000 TL para topladı.

Anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini ve temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmaya yönelik menfur saldırıda şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini hafifletmek ve yaralılarımızın acılarına ortak olmak için  Başbakanın imzasıyla başlatılan yardım kampanyasında Altınyıldızın  Altınyüreklileri de tek yürek tek bilek oldular.Altınyüreklilerinin harçlıklarından artırarak bir araya getirdikleri yardım paraları başbakanlıkça belirlenen hesap numaralarına yatırdılar.

Kurum Müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı yardım kampanyasından sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Milletimizin evlatları meydanlarda, sokaklarda canları pahasına eşsiz bir destan yazarak bu saldırıyı durdurmuş ve istikbalimize sahip çıkmıştır. Onlar bu vatan uğruna şehit ve gazi oldular. Devlet ve millet kenetlenmesinin gücünü bir kez daha gösterdiler. Tek yürek olduğumuzda yenilmeyeceğimizi bir kez daha kanıtladılar. Tüm dünyaya mükemmel bir ders verdiler. Bize cesaretlerini, ruhlarını, bu güzel vatanı ve sevdiklerini emanet bıraktılar.Kampanyaya ilgi gösteren tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyor Bizlerin bu günlere gelmesine vesile olan Atatürk ve silah arkadaşlarına, ülkemizin birliği, dirliği, hür ve bağımsızlığını devam ettirmek için canlarını seve seve feda eden 15 Temmuz demokrasi şehitlerimizi bir kez daha saygı ve şükranla anıyor Allah’tan rahmetler diliyorum.