Nevşehir Valisi sayın İlhami AKTAŞ ve Nevşehir Milletvekili sayın Mustafa AÇIKGÖZ Altınyıldız Kreş ve Anaokulunu ziyaret ettiler.
Misafirlerimizi Altınyıldız Eğitim Kurumları yönetim kurulu başkanı sayın Ragıp ÖZALTIN, yönetim kurulu başkan yardımcısı sayın Fevzi KARACA, Altınyıldız eğitim kurumları Genel müdürü sayın Serhat İĞDECİ,Altınyıldız Fen lisesi müdürü Özkan KILINÇ,Kreş müdürü Hande ÖZALTIN, Anaokulu müdürü Mustafa UÇAR, idareci ve öğretmenler karşıladılar.
İki öğrencimizce misafirlerimize çiçek sunuldu.Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ ve sayın Milletvekilimiz Mustafa AÇIKGÖZ Kreş ve Anaokulumuzu gezerek idareci, öğretmen ve öğrencilerle sohbet ettiler.Sayın Valimiz ve sayın Milletvekilimiz okulu ve imkanlarını çok beğendiklerini,burada eğitim gören öğrencilerin çok şanslı olduklarını söylediler.Okul bahçemizde bulunan Trafik eğitim pisti ve Hayvanat bahçesini de gezen Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ ve sayın Milletvekilimiz Mustafa AÇIKGÖZ ilgililere teşekkür ederek okulumuzdan ayrıldılar.
Biz de ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimize ve Sayın Milletvekilimize çok teşekkür ederiz.