BAŞARILI BİR GELECEK, İYİ BİR ÜNİVERSİTE İÇİN ALTINYILDIZ KOLEJİ

2016 Üniversite Yerleştirme Sonuçlarına göre 112 öğrencimiz üniversiteli olmustur

Bunlardan:  8 Tıp Fakültesi

5 Diş Fakültesi

7 Hukuk Fakültesi

50 Mühendislik ve Mimarlık ve diğer fakülteleri kazanmışlardır.

Bireysel sıralamalarda;

* YMF1,YMF2,YMF3,YMF4 Nevşehir Üçüncüsü Burcu Sağlamer Matematik - Geometri sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye’de bu alanda ilk sırada yer almıştır. İl geneli sıralamasında NEVŞEHİR 3.sü olmuştur.

* Eşit Ağırlık öğrencimiz Selcan Taşkın Y-TS1,Y-TS2 alanlarında NEVŞEHİR  1.si Y-TM alanlarında Nevşehirde ilk derecelerde yer almıştır.

Y-DİL Alanında ise; 2016 Mezunları  arasında Özel Altınyıldız Koleji öğrencisi Damla Takar NEVŞEHİR'de ilk 3 dereceyi almıştır.

2016 LYS Şampiyonu öğrencilerimiz kurumlarımızda düzenlenen törenlerle ödüllendirilmiştir.

Yayınlamış olduğumuz bu dereceler ve puanlar tamamen gerçek olup,2016 yılı mezunlarımızın elde ettiği sonuçlardır.

Türkiye’de eğitim alanında başarılarıyla ilk sıralarda yer alan Özel Altınyıldız Koleji’nin okul kayıtlarına yoğun ilgi devam etmektedir. Altınyıldız Fen,Anadolu ve Sağlık Meslek Lisesinde Yoğun Talep Üzerine Ek Şubeler Açılmıştır.

Tüm Nevşehir Halkına teşekkür eder, saygılar sunarız.