ALTINYILDIZ KOLEJİ OKUL KIYAFETLERİ YENİLENDİ

2016-2017 Eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimizin kullanacağı kıyafetler Okul Aile Birliğimiz, okul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından belirlenerek yenilendi.

Altınyıldız okul kıyafetleri Türkiye'nin en iyi okul kıyafet markalarına çalışan firmalar tarafından öğrencilerimiz için sağlıklı, rahat ve çevreyi koruyan malzemeler kullanılarak üretilmiştir.

Kullanım rahatlığı ve gençlerin hareket kabiliyetine engel olmayacak tasarımlar ve kumaşlar seçilmiştir.

Altınyıldız Koleji için özel tasarımla oluşturulan okul kıyafetleri okulumuza gelmiştir.

Okul kıyafetlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından büyük bir  beğeni ile karşılanmıştır.Yenilikçi ve modern okul kıyafetlerimiz, Altınyıldız Kolejinin kalitesine ve çağdaş eğitim anlayışına büyük katkı sağlayacaktır.