ALTINYILDIZ SAĞLIK EĞİTİMİNE YOĞUN TALEP

Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Sağlık Eğitimi hizmetlerinin sunumunda da Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile fark yaratmaktadır.

2013-2014 öğretim yılında Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği alanların da  eğitim –öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Geçen öğretim yılında da Sağlık Hizmetleri alanında Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği dallarında da eğitim-öğretim hizmet kalitesinin yüksek olması sebebiyle veli ve öğrencilerimizin memnuniyet  yoğun talepleri doğrultusunda çalışmalarını yürütmektedir.

“ Keşfet-planla-yap-başar “ prensibiyle geleceğin sağlık ekiplerini yetiştirmekteyiz.

Geleceğimizin umudu öğrencilerimiz ve saygıdeğer velilerimizin yoğun ilgi ve talepleri doğrultusunda yeni kayıt 9. Sınıflara ve 10.sınıf Sağlık Hizmetleri alanına 3. şubemizin kayıtları devam etmektedir. Sınırlı sayıda bulunan kontenjandan yararlanmanız  için bekleriz.