ALTINYILDIZLI 8.SINIFLARA VERİMLİ DERS ÇALIŞMA SEMİNERİ YAPILDI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 8. Sınıf öğrencileri TEOG hazırlıklarına başladı.15 Ağustos Pazartesi ders başı yapan öğrenci ve öğretmenlerimiz hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyorlar.

TEOG ,SBS ,OKS ‘de Nevşehir'in yıllardır en başarılı okulu olan 25 Türkiye birincisi çıkaran 2015-2016 yılında TEOG puan ortalamalarında İL BİRİNCİSİ olan Altınyıldız İlköğretim Kurumunun başarısının arkasındaki sırlardan sistemli ve düzenli çalışma politikasını takip eden 2016-2017 öğretim dönemi öğrencileri Altınyıldız İlköğretim Kurumu Rehberlik Servisi tarafından verilen Etkili ve Verimli Ders Çalışma yöntemleri semineri ile de  ilk haftalarını tamamladılar.

Nevşehir'in her yıl olduğu gibi bu yılda da eğitimde ki başarı çıtasını daha da yükseltecek olan   Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.