NEVŞEHİR’DE ÖZEL SAĞLIK MESLEK LİSELERİ ARASINDA EN ÇOK ÖĞRENCİYE SAHİP OKUL.

KADROLU  MESLEK  DERSİ ÖĞRETMENİ SAYISI EN ÇOK ALAN ÖZEL OKUL.

YOĞUN TALEP ÜZERİNE YENİ SINIFLAR AÇILMIŞTIR.

17 YILLIK ALTINYILDIZ KOLEJİ TECRÜBESİYLE ÖĞRENCİLERİNİ GELECEĞE GÜVENLE HAZIRLIYOR.

Sağlık alanında 2 yıl önce Altınyıldız Eğitim Kurumları bünyesinde kurulan Nevşehir Özel Altınyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, imkânlarıyla en çok tercih edilen Özel Sağlık Koleji oldu.

9.ve 10. Sınıf öğrencilerine hizmet veren Özel Altınyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Özel Sağlık Meslek Liseleri arasında en çok öğrenciye sahip Özel Sağlık Koleji olduğu gibi, imkânları bakımından da öğrencilere geniş eğitim fırsatları sunuyor.

2014- 2015 öğretim yılında yoğun talep üzerine 9. Sınıflarına yeni şube açan Sağlık Kolejimizde Kayıtlarımız devam ediyor.

Sağlıkta Türkiye’nin Örnek Okulunu tercih eden velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.