2016 TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARINDA ALTINYILDIZLI ÖĞRENCİLER 80 FEN LİSESİ 30 ANADOLU LİSESİ KAZANMIŞLARDIR

18 yıldır hem bireysel başarıda hem kitlesel başarıda birinciliği kimseye bırakmayan  OKS-SBS- TEOG sınavlarında 25 Türkiye 1.liği çıkaran Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2016 TEOG yerleştirme sonuçlarına göre yine Nevşehir birincisi okul olmuştur.Mezun ettiğimiz 110 öğrenciden 80 öğrencimiz Fen Liselerine 30 öğrencimiz Anadolu Liselerini kazanarak kırılması güç bir başarıya imza atmıştır.

Yıllardır Ortaöğretime Geçiş Sınavlarında öğrencilerine en iyi okulları kazandıran Altınyıldız İlköğretim Kurumu bu yılda öğrencilerini Altınyıldız Fen Lisesi,Ankara Fen lisesi, ,Kayseri Fen Lisesi, Ankara, Nevşehir Fen Lisesi,Ürgüp Tesan Fen Lisesi ,Ankara Atatürk Anadolu Lisesi ,İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi, Gazi  Anadolu Lisesi başta olmak üzere Türkiye’nin en çok tercih edilen okullarını kazandırmıştır.

Açıldığı günden  bugüne kadar OKS,SBS ve TEOG sınavlarında 25 Türkiye 1.liği elde Altınyıldız İlköğretim Kurumu  öğrencileri toplam başarıda  666 öğrencimiz Fen liselerine 575 öğrencimiz Anadolu Liselerine yerleşme başarısı göstermişlerdir.

2016 TEOG Sınavlarındaki rekor başarımızda emeği geçen idareci,öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Türkiye'nin geleceği olan öğrencilerimize, yeni okullarında başarılar dileriz.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU

BİR KOLEJDEN ÇOK DAHA FAZLASI