ALTINYILDIZ KOLEJİ ÖĞRENCİSİ 2016 LYS'DE MATEMATİK VE GEOMETRİ SINAVINDA BÜTÜN SORULARI DOĞRU CEVAPLAYARAK GURURUMUZ OLMUŞTUR.

2016 LYS sonuçlarına göre Altınyıldız Koleji öğrencileri;

Çeşitli puan türlerinde Türkiye dereceleri, 3 ayrı puan türünde Nevşehir  1.likleri elde etmişlerdir.

Ayrıca öğrencilerimiz 16 Devlet Tıp Fakültesinde ve Türkiye'nin seçkin Üniversitelerinde öğrenim görebilecek puanı kazanarak bir başarıya daha imza atmışlardır.

Altınyıldız Koleji öğretmenleri başarılı sonuçlar alan öğrencilerini kutlamışlardır.

Elde edilen başarılarımızda büyük bir katkıya sahip olan Özel Altınyıldız Koleji öğrencilerinden Burcu SAĞLAMER girmiş olduğu Matematik-Geometri (LYS-1) sınavında tüm soruları doğru cevaplandırmıştır. Bizleri ayrıca gururlandıran öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Öğrencilerimizin  başta aileleri ve öğretmenleri olmak üzere Özel Altınyıldız Eğitim Kurumlarını ve  başarılarında emeği geçen herkesi kutlar, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

"BAŞARILI BİR GELECEK,İYİ BİR ÜNİVERSİTE İÇİN ALTINYILDIZ KOLEJİ"