ALTINYILDIZ KOLEJİNDE TERCİH HEYECANI BAŞLADI

Altınyıldız Koleji Eğitim Kurumları öğrencilerimizin Eğitim Öğretim Sürecinde ölduğu gibi üniversite tercihlerinde de yanında yer almaktadır.

Lys sonuçlarına göre Türkiye ve Nevşehir derecelerini elde eden öğrencilerimiz okulumuz rehberlik servisi tarafından üniversite tercihleri ile ilgili bilgilendirilmektedir. Ayrıca okumak istedikleri üniversiteler hakkında da bilgi edinme imkanına sahip olan öğrencilerimiz 26 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan tercih sürecine daha bilinçli olarak dahil olmaktadırlar.

Altınyıldız Koleji Tercih ve Rehberlik Bürosu Sorumlusu Onur İNCE yaptığı açıklamada; “Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir başarıya imza attık,tercih süresince sadece Altınyıldız Koleji öğrencilerine değil,tüm Nevşehir'li öğrencilerimize yardımcı olmaktayız. ” dedi.

Türkiye genelinde sınava giren bütün öğrencilerimize tercihlerinde başarılar diler güzel bir geleceğe sahip olmalarını temenni ederiz.

Altınyıldız Eğitim Kurumları

"BAŞARILI BİR GELECEK,İYİ BİR ÜNİVERSİTE İÇİN ALTINYILDIZ KOLEJİ"