ALTINYILDIZDA LYS ÖDÜL TÖRENİ

Altınyıldız Eğitim Kurumları Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi mezunlarımız  2015-2016 öğretim yılında büyük bir başarıya daha imza atmışlardır.

Nevşehir 1.liklerini kazanan öğrencilerimiz ; Türkiye’de ilk 1000’de çeşitli puan dallarında 785, 887,965,967 derecelerini kazanmışlardır.

2016 Üniversite Yerleştirme Sınavında Üstün Başarı gösteren Altınyıldız Eğitim Kurumları öğrencilerini tebrik ediyor ve onları yetiştiren öğretmenlerimiz ve ailelerini kutluyoruz.

Altınyıldız Koleji Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda; Atatürk, tüm şehitlerimiz ve özellikle Demokrasi Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu yapılmış ve ardından İstiklal Marşımız söylenerek, Nevşehir'in İl oluşunun 62. Yıl Dönümü de kutlanmıştır.

Okul Müdür Yardımcısı Aykut Değerlier yaptığı konuşmada; "Geceli gündüzlü çalışan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu başarıyı sağlamıştır. Hepinizi kutluyorum."dedi.

Okul öğretmenlerinden; Mesut Şimşek, Mahmut Özlü,Cihat Yir ve Orhan Gündüz yaptıkları konuşmalarda öğrencileri kutlayarak Altınyıldız farkının İl Birincilikleri ve 16 öğrencinin Tıp Fakültesi kazanabilecek puan almasında ortaya çıktığını söylediler.

LYS Nevşehir 1.cileri Burcu Sağlamer, Selcen Taşkın yaptıkları konuşmalarda ;Diğer 1.cimiz Damla Takar il dışında bulunuyor.Bize bu başarıyı sağlayan okulumuz idarecilerimiz,öğretmenlerimiz ve ailelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

LYS İl Birincisi öğrencilere altın armağan etmek üzere sahneye gelen Genel Müdür Serhat İğdeci “ Bu başarılar alın terimiz ve göz nurumuzun eseridir. Hepinizi kutluyorum. Okul Müdürümüz Özkan Kılınç bey, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz velilerimiz omuz omuza vererek bu başarıları kazandılar. Sevgili öğrencilerimiz Yolunuz bahtınız açık olsun.Başarılarınız daim olsun." dedi.

Lise 1.leri Burcu Sağlamer ve Selcen Taşkının altın ödülleri Maarif Müfettişi Hayrettin Tükel ,okul öğretmenlerinden Nurettin Şahin tarafından takıldı.

Sahneye davet edilen LYS de üstün başarı gösteren Altınyıldızlılara öğretmenleri tarafından gül armağan edildi, hatıra fotoğrafları çekildi. Program davetlilere yapılan ikramla sonra erdi.

2016 LYS de üç puan dalında Nevşehir 1.si olan Nevşehir 2.liği ve 3.lükleri  elde eden ,özel okullar Nevşehir Üniversitesi 1.si olan kutluyor,öğretmenlerimiz ve Altınyıldız Eğitim Kurumlarının başarılarının devamını diliyoruz.

Altınyıldız Koleji Rehberlik Büromuz öğrencilerimizin üniversite tercihlerinde yanlarında yer almaktadır.

"BAŞARILI BİR GELECEK,İYİ BİR ÜNİVERSİTE İÇİN ALTINYILDIZ KOLEJİ"