2016 LYS BİRİNCİLERİ ALTINYILDIZ KOLEJİNDEN

LYS'DE 3PUAN DALINDA ALTINYILDIZ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ NEVŞEHİR 1.Sİ OLMUŞTUR

ALTINYILDIZ KOLEJİNDEN LYS'DE REKOR BAŞARI

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri;2016 LYS puanlarına göre 16'sı Devlet TIP Fakülteleri olmak üzere çok sayıda Mühendislik,Mimarlık,Diş Hekimliği,Eczacılık,Hukuk,Sağlık Bilimleri ve diğer fakülteleri kazanabilecek puanlar almışlardır.

NEVŞEHİR 1.LİKLERİ ALTINYILDIZIN

Öğrencilerimiz,çeşitli puan alanlarında;Türkiye'de ilk 785,887,965,967 derecelerini kazanmıştır.

Nevşehir'deY-TM3,Y-TS2,Y-DİL alanlarında Nevşehir 1.liklerini Y-MF1 ve Y-MF4 alanlarında Nevşehir 3.lüklerini,Özel Okullar arasında ise Nevşehir Birinciliklerini Altınyıldız Kolejliler kazanmıştır.

ÖĞRENCİLERİMİZ 16 TIP KAZANABİLECEK

Türkiye ve Nevşehir Şampiyonu öğrencilerimiz Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi(İngilizce),Koç,Boğaziçi,ODTÜ,Galatasaray,Ankara,Gazi Üniversitesi gibi seçkin üniversitelere yerleşebilecek puan alan Altınyıldız Kolejlilerden 16'sı tercih etmeleri halinde Devlet TIP Fakültelerini kazanabilecek puan ve Türkiye yüzdelik başarılarına sahiptir.

1998 yılından itibaren seçkin idareci ve öğremen kadrosuyla her alanda başarıya koşan Altınyıldız Eğitim Kurumları 2016 TEOG'da Nevşehir ve Türkiye Dereceleri kazanırken,2016 LYS'de başarılarına yeni başarılar ekleyerek Nevşehir'de 3 farklı puan dalından Nevşehir 1.si olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

ALINTERİMİZİN ESERİ BAŞARIMIZ

Özel Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri 2016 Lisans Yerleştirme Sınavlarında Türkiye dereceleri kazanarak,büyük bir başarıya daha imza atmıştır.

Okulumuzun Haftasonu kursları,hafta içi etütleri,Altınyıldız Test Yayınları,kaliteli ve çağdaş eğitim anlayışı ile  Altınyıldızda öğrencilerimizi mutlu ve başarılı bir geleceğe hazırlamaktayız.

2016 LYS'de Derece yapan bütün öğrencilerimiz yıllardır Altınyıldız Eğitim Kurumlarında öğrenim görmüştür.

EN GÜÇLÜ KADRO ALTINYILDIZDA

TEOG,YGS ve LYS sonuçlarına göre Nevşehir'in en güçlü öğretmen kadrosunun Altınyıldızda olduğu bir kez daha ispatlamıştır.

Kurumlarımız başarıları ile öğrencilerimizin kazandığı Müthiş  LYS Zaferi karşısında söylenecek tek söz var.Altınyıldız idareci ve öğretmen kadrosunu kutluyor,başarıların devamını diliyoruz.

BAŞARIMIZ TEMİNATIMIZDIR

14  Yılda 869 öğrencisini Üniversiteli yapan;

80'i TIP Fakültesi,22 Sağlık Bilimleri olmak üzere 13 Diş,5 Eczacılık, 73 Hukuk -Kamu-Uluslararası İlişkiler,259 İşletme-İktisat ve Diğer,313 Mimarlık-Mühendislik kazandıran Nevşehir'in en büyük ve en başarılı özel öğretim kurumu olan Altınyıldız'da nice başarılarda buluşmak dileğiyle.

"BAŞARILI BİR GELECEK,İYİ BİR ÜNİVERSİTE İÇİN ALTINYILDIZ KOLEJİ"