ŞAMPİYONLAR ALTINYILDIZ KOLEJİNİ TERCİH ETTİ.

ALTINYILDIZ LİSELERİNE REKOR BAŞVURU

Türkiye’nin Örnek Okulu, TEOG ve Üniversite Şampiyonlarının koleji Altınyıldız Eğitim Kurumları 9.sınıf öğrenci kayıtlarına rekor başvuru yapıldı.

Her yıl olduğu gibi Türkiye’nin en seçkin Fen ve Anadolu Liselerini kazanabilecek puan alan, Ankara,İstanbul,İzmir,Kayseri Fen Liseleri ile Özel Türk ve yabancı liselerini tercih etmeyen çok sayıda öğrencimiz Altınyıldız Fen,Anadolu,Mesleki ve Teknik Anadolu liseleri 9.sınıflarına kayıt yaptırdı.

Üniversite sınavlarında Nevşehir ve Türkiye 1.liklerini kazanan Özel Altınyıldız Fen Lisesi TÜBİTAK Proje yarışması Türkiye 1.liği ünvanını da taşıyor.

Özel Altınyıldız Fen Liseleri arasında kontenjanı ve kayıtları bakımından Türkiye'de ilk sıralarda yer alıyor.

Fen Lisesi,Anadolu Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıflarınada büyük ilgi gösteren öğrencilerimiz  kontenjanlarımızı hemen hemen doldurmuştur.

Mezun verdiği 14.yılda 80’i Tıo Fakültesi olmak üzere 869 öğrencisini Türkiye’nin seçkin Üniversitelerine gönderen Altınyıldız Eğitim Kurumlarının başarısındaki en büyük payı;Nevşehir’in ve Türkiye’nin güçlü, tecrübeli ve başarılı öğretmen kadrosunu, öğrencilerin ve öğretmenlerindir.

“Eğitimde Kalite Altınyıldızdır.”

“Başarılı bir gelecek ve iyi bir üniversite için Altınyıldız Koleji.”