ALTINYILDIZLI MİLLİ ATLETLERE ALTIN HEDİYE EDİLDİ.

Atletizm Milli Takım Antrenörü Resul Köstekçi,Altınyıldız Koleji Milli Atletlerle Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci’yi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın’ı  makamlarında ziyaret ederek teşekkür etti.

“Öğrencilerin spor alanındaki başarılarının destekçisi olan Ragıp Özaltın’a ve Altınyıldız ailesine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Avrupa Şampiyonasına katılacak  Erem Öz,Anıl Kalaycı ve Türkiye 1.si Ömer Şen: "Kurucularımıza,yöneticilerimize,öğretmenlerimize,arkadaşlarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz”dediler.

Altınyıldız Koleki Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN; Resul KÖSTEKÇİ ve Altınyıldız Koleji sporcularını kutlayarak ,başarılarından dolayı altınla ödüllendirdi.

Resul KÖSTEKÇİ ve milli atletlerin altınlarını Ragıp ÖZALTIN , Serhat İĞDECİ,Mustafa UÇAR ve Mustafa UĞURLU verdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN “ Öğrencilerimizin kazandıkları başarıları gördükçe mutluluğumuz kat ve kat artıyor. İnşaallah Avrupa ve dünya Dereceleri kazanırlar,Resul Bey’i de özel olarak kutluyoruz.

Nevşehir’e ve Türkiye’ye yeni başarılar kazandıracağız,hayırlı olsun.