Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Kolejinde “Altınyıldız Test Yayınları”dağıtımı başladı.

Altınyıldız Koleji’nin başarılarında önemli bir etken olan yayınlar yıllardır öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılıyor.19 Eylül 2014 tarihine kadar test yayınları dağıtımı tamamlanacak.

İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimize Fen, Matematik, Türkçe, Sosyal Bilimler konu anlatımı ve soru bankaları ile birlikte test yayınları da veriliyor.

17 yıldır Altınyıldız Koleji’nin ve büyük fedakârlıklarla dağıtımını yaptığı test yayınları, hafta içi ve hafta sonu kurs- etüt uygulamalarında öğrenci ve öğretmenlere kaynak teşkil ediyor.

TEOG ve Üniversite Şampiyonlarının Koleji Altınyıldız’da dağıtımı yapılan test yayınlarının hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.