ALTINYILDIZ RESİMDE ÖDÜLLERİ TOPLADI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerinin katıldığı Öğrenciler AB’yi Öğreniyor Projesi kapsamında düzenlenen ‘Bana AB’yi Anlat’ konulu resim,  yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Millî eğitim Bakanlığı Avrupa-Birliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünce uygulamaya konan ‘Öğrenciler AB’yi Öğreniyor Proje’ yarışması kapsamında ülke genelinde düzenlenen ‘Bana AB’yi Anlat’ konulu resim, öykü ve slogan yarışmalarına katılan öğrencilerimizden;

Duru ŞAHİN Resim dalında İl 2.si,

Aysu ALBAYRAK Resim Dalında il 3.sü  olmuşlardır.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından düzenlenen törenle ödülleri  Nevşehir Valiliği makamında verildi verilmiştir.

Nevşehir valiliğinde düzenlenen törene; Nevşehir Valisi Sayın İlhami Aktaş , Nevşehir  İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, Eğitim Uzmanı Fazıl Parlak Okul/kurum yöneticileri,öğrenciler,öğretmenler ve veliler katılmıştır..

10-18 yaş aralığında bulunan öğrencilerin Avrupa Birliği’nin değerleri, politikaları ve temel haklara yönelik uygulamaları konusundaki bilgi düzeyini eğitim faaliyetleri yoluyla arttırma amacını taşıyan proje kapsamında düzenlenen yarışmada öğrenciler Avrupa Birliği’ni resim, öykü ve sloganlarla anlattılar.

Öğrencilerimizi ve Emeği geçen öğretmenlerimiz tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.