YARALI VE YAVRU ŞAHİNLER ALTINYILDIZ KOLEJİ TARAFINDAN DOĞAL YAŞAM ALANLARINA KAVUŞTURULUYOR

Nevşehir Orman Müdürlüğü'nün bilgisi dahilinde Altınyıldız Koleji'nin takibini üstlendiği yaralı ve yavru şahinler gerekli bakım sürecinin ardından doğaya bırakılarak doğal yaşam alanlarına kavuşmaları sağlanmaktadır.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Hayvanat Bahçesinde bir kaç aydır bakımları devam eden ve bu süçte hayvanların takibini üstlenen okulumuz Rehber Öğretmeni Onur İNCE başta olmak üzere, okulumuz personellerinden Ali Osman PINARBAŞI,Osman TAŞCI ve Veteriner Hekim İsmail ŞENTEPE'ye teşekkür ederiz.

Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak doğal yaşamın korunmasına yönelik hassasiyetimizi sizlerle paylaşmak isteriz.