ALTINYÜREKLİLERDEN ANLAMLI YARDIM

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Altınyürekliler Kulubü öğrencileri Nevşehir Belediyesinin başlattığı sosyal sorumluluk projesi ‘Askıda Elbise’ kampanyasına destek verdi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumunun Altın yürekli öğrencileri  kullanmadığı elbiseleri,oyuncaklarını, mutfak malzemelerini ,bebek gereçlerini getirerek Nevşehir Belediyesinden gelen görevlilere teslim ettiler.Durumu müsait olan vatandaşların Nevşehir belediyesinin kontrolünde bulunan mağazaya getirdikleri elbiseleri asabileceklerini söyleyen yetkililer desteklerinden dolayı Altınyıldız’ın Altın Yüreklilerine teşekkür ettiler.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak böylesine önemli bir kampanyaya destekledikleri  için mutlu olduklarını  söyleyen Kurum Müdürümüz Mehmet ERAVCI “Nevşehir  Belediyesi  çok güzel ve anlamlı  bir kampanya başlattı. Bizde kurum  olarak bu kampanyaya destek olmaya çalıştık.Böylesine güzel ve anlamlı bir projeye destek verdikleri için bütün  öğretmen ,öğrenci ve velilerimize  teşekkür ediyorum” dedi.