ALTINYILDIZ KOLEJİNDE VELİ TOPLANTILARI BAŞLADI

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında Özel Altınyıldız Liselerinde öğrenim gören 9-10-11 ve 12. Sınıf öğrenci velileri, öğrenciler ve öğretmenler 4 gün sürecek olan 2. yarıyılın 2. veli toplantısında bir araya geliyor.

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Kolejinde veli toplantıları 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 17:00'da 9.sınıf  öğrencilerinin velilerinin katılmasıyla başladı.

Özel Altınyıldız Koleji Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi. Konferans Salonunu dolduran velilere,öğrencilerin genel durumları yanı sıra,deneme sınavları sonuçları,üniversite hazırlık çalışmaları,haftasonu kurslar,Altınyıldız test yayınları,öğrencilere verilen psikolojik destek çalışmaları hakkında da bilgiler verilmektedir.

Altınyıldız Koleji Türkiye'nin en kaliteli,en başarılı eğitim kurumları arasında yer almakta,her yıl Üniversite ve TEOG sınavlarında dereceler kazandırarak,öğrencilerine kaliteli bir eğitim öğretim fırsatı sunmaktadır. Sosyal,kültürel ve sportif başarıları ile gündemden düşmeyen bir okul olmuştur.

Toplantıya katılan bütün velilerimize Altınyıldız Koleji müdürlüğü olarak teşekkür ediyor ve öğrencilerimize üstün başarılar diliyoruz.