ALTINYILDIZ KREŞ VE ANAOKULU RESİM SERGİSİ KAPADOKYA FORUMDA AÇILDI

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencilerinin el emeği olan resim sergileri 21-22 Mayıs 2016 Cumartesi, Pazar günleri Kapadokya Forum alışveriş merkezinde sergilendi.

Alışveriş Mağazasına gelen ziyaretçiler tarafından gezilen resim sergisi tam not aldı. Altınyıldız Koleji Müzik Kulübü öğrencilerinin müziklerle eşlik ettiği resim sergisi ziyaretçiler tarafından çok beğenildi.

İlimizde Kreş ve Anaokulu olarak büyük ilgi gören, Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda yıl boyunca değişik çokça etkinlik yapılarak, öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda yaptığı faaliyetler velilerimize ve kamuoyuna sunulmuştur.

Resim sergisinin açılışında emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutlarız.