ALTINYILDIZLI ÖĞRENCİLER KAYSERİDE

Eğitimde yeni boyutlar kazandırmayı ilke edinen Altınyıldız İlköğretim Kurumu dört duvar arasındaki eğitim anlayışını reddetmekte ve öğrencilerini akademik,sosyal ve sportif alanlarda bir bütün olarak geliştirmeyi amaçlamaktadır.Bu amaç doğrultusunda Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu 3.sınıf öğrencilerine 20.05.2016 Cuma günü günübirlik gezi düzenlemiştir.

Kayseri’de Mazakaland Anadolu Harikalar Diyarı’nda eğlenen öğrenci ve öğretmenler ardından aynı yerde bulunan hayvanat bahçesini gezerek doğa ile iç içe olma mutluluğu yaşamışlardır.Öğle yemeğinin ardından Bayramhacı Barajı’nı gezip görme imkanı bulmuşlardır.Geziye katılan veli öğrenci ve onlara eşlik eden öğretmenlerimiz güzel hatıralarla dönmüşlerdir.

Geziye katılanlara ve geziyi organize eden Altınyıldız İlköğretim Kurumuna teşekkür ederiz.