ALTINYILDIZLI ÖĞRENCİLER ÇANAKKALEDE

Öğrencilerinin geçmişine ve tarihine sahip çıkan,bilinçli nesiller olarak yetişmesine önem veren Altınyıldız İlköğretim Kurumu Çanakkale ruhunu yüreklerinde hissetmesi için 102 kişilik öğrenci ve öğretmen grubu ile Çanakkaleye gezi düzenlemiştir.

Bursa ile başlayan yolculukta Ulu Camii,Yeşil Türbe,Orhan Gazi,Osman Gazi türbelerine yapılan ziyaretin ardından öğrencilerimiz daha sonra Gelibolu Yarımadasındaki şehitlik ve müzeyi gezerek tarihimizi yerinde yaşama imkanı bulmuşlardır.Atalarımızın yaptığı yiğitlikleri ve yaşadıklarını yüreklerinde hisseden Altınyıldızlılar böyle bir cesaret timsali ataların evladı olmanın ve cennet bir ülkede yaşamanın gururunu yerinde hissettiler.22 Mayıs 2016 Pazar günü Konya'daki Mevlana ve Alaaddin Tepesi durağının ardından öğrencilerimiz Nevşehir’e döneceklerdir.

"Sahipsiz olan vatanın batması haktır,sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır."sözüyle hareket eden Altınyıldız İlköğretim Kurumuna  bilinçli nesiller yetiştirdiği için teşekkür eder gezideki arkadaşlarımıza iyi eğlenceler dileriz.