ALTINYILDIZ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KAPADOKYA FM'DE

Özel Altınyıldız Koleji Öğrencileri "Gençlik Haftası" dolayısıyla Kapadokya Fm'nin "Hepimiz Biraz Farklıyız Görmeyen Gözler" programına konuğu oldu.

Kapadokya Fm'de Ömer Kavak'ın hazırlayıp sunduğu "Hepimiz Biraz Farklıyız Görmeyen Gözler" programına Özel Özel Altınyıldız Koleji Benden Eğitimi Öğretmeni Gözde GÜZELGÖZ,Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi öğrencilerinden Aleyna Alan,Aleyna Cenik ve Özel Altınyıldız Fen Lisesi Öğrencilerinden Zeynep Alcar,Korhan Arıkan,Belgin Aslan ve Onur Ateş konuk oldu.

Özel Altınyıldız Koleji'nin "Gençlik Haftası" ve "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" programı kapsamında gerçekleştirmiş olduğu bu ziyarette, Özel Altınyıldız Koleji Öğrencilerini şiirler ve öyküler okudular.

Altınyıldız Koleji 9-A sınıfı öğrencisi Aleyna Alan , Türkiye Geneli Genç Yazarlar Öykü Yarışmasında liseler kategorisinde Türkiye 1.si oldu "Cennet Çocuklar İçin" öyküsü okuyarak, mülteci sorununu ele alan bu öyküsünde bir kez daha  tüm dünya insanlarının kanayan vicdanlarının sesi oldu.

Programda söz alan öğrenciler; "97 yıl önce 19 Mayıs günü Samsun’a çıkarak başlatmış olduğunuz kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesini, derin bir şükran ve minnet duygusuyla burada anıyoruz. Bizlere olan sarsılmaz güveninizi boşa çıkarmamak,güçlü yarınların teminatı gençler olarak, 19 Mayıs’ın bir ulusun şaha kalkmasında, özgürlük ve bağımsızlık ruhunun ateşlenmesinde sahip olduğu eşsiz yerin tam anlamıyla farkındayız. Cumhuriyetimizin ilelebet var olması için bizlere düşen sorumluluğun ve sahip olduğumuz kuvvetin bilincindeyiz. Bu şuurla, dün olduğundan daha fazla çalışacağımızdan ecdadın canları pahasına vatan kıldığı topraklarda ekonomiden sanata, siyasetten bilime, her alanda yüksek bir medeniyet iradesi ortaya koyacağımızdan şüpheniz olmasın. Türk gençliği üzerine düşeni yapmakta dün olduğu gibi bugün de yüksek bir kararlılık ve azme sahiptir." dediler.

Programda Özel Altınyıldız Koleji hakkında,Ulusal ve Uluslararası başarıları,YGS sonuçları, sosyal ve kültürel aktiviteler,sportif başarıları hakkında Nevşehir halkına bilgi verilmesinin ardından Özel Altınyıldız Koleji öğrencisi Korhan Arıkan'ın "Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi"nin okunmasıyla son buldu.

Özel Altınyıldız Koleji Olarak bizleri misafir eden Kapadokya Fm yetkililerine ve "Hepimiz Biraz Farklıyız Görmeyen Gözler" programı sunucusu Ömer Kavak'a teşekkür ediyoruz.