Türkiye’nin En Başarılı Kolejlerinden Olan Altınyıldız Kolejine Büyük İlgi.

Kontenjanlar Bir Çok Sınıfta Doldu.

Hizmete girdiği 1998 yılından itibaren kazandığı Ulusal ve Uluslararası başarılarla Toplam kalite Yönetimiyle ,Dershanesiz Eğitim Uygulamalarıyla Kaliteli ve Çağdaş Eğitimiyle başarıdan başarıya koşarak “ Türkiye’nin Örnek Okulu” ünvanını kazanan Altınyıldız Koleji öğrenci velilerinin büyük bir teveccühünü kazandı.

2014-2015 Öğretim yılı öğrenci kayıtlarında birçok sınıfta kontenjanların dolması nedeniyle kayıt yapılamıyor.öğrenci velileri ön kayıt yaptırarak kontenjanların boşalmasını bekliyor.

2014 ÜNİVERSİTE VE TEOG SINAVLARINDA ALTINYILDIZ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ REKOR BAŞARI KAZANDI.

ÜNİVERSİTE SINAVI BİRİNCİLERİ ÖZEL ALTINYILDIZ LİSELERİNDEN

Her yıl Nevşehir 1.liklerini kazandırarak, öğrencilerini Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine yerleştiren Altınyıldız Koleji, 2014 yılında da hem YGS’de hem de LYS’de Nevşehir 1.liklerini kazandırarak 96 öğrencisine daha Üniversite kazandırdı.

2014 LYS’de 9 Tıp, 40 Mühendislik,2 Diş, 8 Hukuk,ve 37 Diğer Fakülteler olmak üzere 96 öğrencisini Üniversiteli yapan Altınyıldız Koleji büyük mutluluk yaşıyor.

ÖZEL ALTINYILDIZ ORTAOKULU 2014 TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARINDA 70 FEN LİSESİ KAZANDIRARAK YENİ BİR BAŞARI REKORU KIRDI.

2014 Teog yerleştirme sonuçlarında Altınyıldız Kolejli öğrenciler 77 Fen Lisesi ve 40 Anadolu Lisesi kazandırarak 1. Yerleştirmede %100 başarı kazandılar.

2014 Teog okul ortalamasıyla da Nevşehir 1.si okul Özel Altınyıldız Ortaokulu olmuştur.317 öğrencimiz 100 tam puan almıştır.

Özel Altınyıldız Ortaokulundan mezun olan Devlet Fen Liseleri kazanabilecek birçok öğrencimiz Özel Altınyıldız Liselerini tercih ederek, Kurumlarımıza duydukları güveni gösterdiler.

NEVŞEHİR’İN EN İYİ ÖZEL OKULU ÖDÜLÜ

2014 yılında birçok ödül ve başarı kazanan “Nevşehir’in en iyi özel eğitim kurumu” seçilen Altınyıldız Koleji her yıl öğretmenleriyle ,öğrencileriyle ,velileriyle yöneticileriyle ve kurucularıyla her alanda başarılı olmak için büyük bir gayret gösteriyor.

Öğretmen ve öğrencilerimizin alın teri ve göz nuru başarılarılarının aydınlattığı yolda Altınyıldız Eğitim Kurumlarının başarıdan başarıya koşacağına inancımız tamdır.

TEKNOLOJİDE DE ÖNCÜ

Nevşehir’in en büyük ve en başarılı özel okulu olan Altınyıldız Koleji 3D Teknoloji Eğitimini Nevşehir’de başlatarak bilimsel eğitimde 2014 yılında büyük bir çığır açtı.

ALTINYILDIZ KOLEJİNDE DE OXFORT QUALİTY SCHOOL UYGULAMASI

Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2014-2015 Eğitim Öğretim yılından itibaren  Oxforf ile birliği yapılarak İngilizce öğretiminde QUALİTYprogramı başlatılıyor. Oxford yetkilileri ,Altınyıldız Kolejinde öğretmen, veli ve öğrenci seminerleri uygulamalarını gerçekleştiriyor. İngilizce öğretiminde yeni bir çığır açan bu sistem büyük ilgi görüyor.

TEŞEKKÜRLER NEVŞEHİR,TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE

2014-2015 öğretim yılından itibaren Altınyıldız Koleji olarak, öğrencilerimizin ders kitaplarını ücretsiz olarak veren, Özel okullarda öğrenim görecek öğrenci velilerimiz maddi destek vermeye başlayan Milli Eğitim Bakanlığımıza ve Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Özel Öğretim Kurumları da halkımızın ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşlarıdır. Halkın öz sermayeleri ilekurulan, Türkiye’nin en başarılı eğitim kurumları arasında yer alan, on binlerce insanımıza istihdam alanı sağlayan, yüz binlerce öğrencimizin öğrenimlerini sürdürdüğü başarılı ve maddi imkânları kısıtlı on binlerce öğrenciye ve şehit ve gazi ailelerimizin çocuklarına sahip çıkan özel okullarımız, Türk Milli Eğitim Sisteminin yüz akı kurumlardır.

*  Bu kurumlara ve bu kurumlarda öğrencilerini okutan velilere verilecek destekler, Türk Milli Eğitiminin gelişimine de olumlu katkı sağlayacaktır.

*  Öğrenci velilerine verilen maddi destek kanunlaşmadan da Altınyıldız Eğitim kurumlarında birçok sınıflarımızda kontenjanlarımız dolmuştur. Bu destek uygulamasıyla gelecek yıllarda öğrenci velilerimizin maddi olarak biraz daha rahatlayabilecektir. Özel Okullarda herkesin çocuğu okuyabilecek imkânlara sahip olabilmesi büyük bir gelişmedir.

*  Kurucularımız tarafından Türkiyenin en seçkin kolejlerinde uygulanan kaliteli ve çağdaş eğitimin tüm unsurları Kurumlarımıza getirilerek, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından uygulanmaktadır. Gerek fiziki yapımız gerekse kaliteli eğitim ve uygulamalarımız Türkiye standartları üzerindendir.

Kurumlarımız mali olarak çok uygun öğrenci ücreti uygulayarak her kesimin eğitim hizmetinden yararlanmasını sağlamıştır.

Bu anlayışımız bundan sonraki yıllarda da devam edecektir.

Kurumlarımız başarısında emeği gecen herkese teşekkür ederiz.

2014- 2015 Öğretim Yılı Kayıtlarıma Büyük İlgi Gösteren Nevşehir Halkına Teşekkür Ederiz.

Bütün Kurumlarımızla Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazırız.

Kaliteli Ve Çağdaş Egitim Herkesin Hakkı .

Başarılı Bir Gelecek İçin Sizin Çocuğunuz da Altınyıldız Kolejli Olsun.