OSMAN ŞİMŞEK’İN ALTINYILDIZ ZİYARETİ

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Osman Şimşek 12.05.2016 tarihinde okulumuza anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Aynı gün okulumuzda emekli öğretmenlerin açmış olduğu resim sergisini de gezen Osman Şimşek böyle bir uygulamadan duyduğu memnuniyetin dile getirdi.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu’nda büyük bir ilgiyle karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek okulu gezdi ve  öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu.

İlköğretim Kurum Müdürü Sayın Mehmet Eravcı ,Genel Müdür Sayın Serhat İğdeci , Altınyıldız Eğitim Kurumlarının genel durumu ve başarıları hakkında bilgi alan Sayın Şimşek Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ragıp ÖZALTIN ve Başkan Yardımcımız Sayın Fevzi KARACA ile sohbet ettiler.Okulumuzun gerçekleştirmiş olduğu sosyal etkinliklerin, gezilerin, yarışmaların öğrencilere kazandırdığı özgüven ,  kendini özgür ifade edebilme ve başarılarından dolayı okulumuz yöneticilerini ve öğretmenlerini tebrik etti.

Her zaman daha iyi ve daha başarılı sonuçlar için daha fazla çalışılması gerektiğini belirten İl Müdürü Şimşek kendilerinin yaptıkları çalışmalardan bahsetti.Amaçlarının Nevşehir’deki eğitimi ve öğretimi en yüksek seviyeye çıkartmak olduğunu belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Şimşek’in okulumuza yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İlköğretim Kurum Müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı ve öğretmenlerimiz Osman Şimşek’e teşekkür ettiler.