Özel Altınyıldız Koleji 1998 yılından itibaren Nevşehir ilinde ilklere imza atarak ,çağdaş, kaliteli ve özgün eğitim anlayışı ile gençlerimizin  hayata hazırlanmasında “Türkiye ‘nin Örnek Okulu “ olarak eğitim öğretim alanında haklı yerini almıştır.

2013-2014 Eğitim-öğretim yılında da yine ilimizde ilk Özel AltınyıldızAnadolu Sağlık Meslek Lisesini açmıştır.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında da, Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi programında ilimizde ilk olarak;

-Sağlık Alanı / Hemşire Yardımcılığı

-Sağlık Alanı / Sağlık Bakım Teknisyenliği dallarının eğitimi yürütmek üzere program onayını almıştır.

Öğrencilerimiz;Okulumuzda  verilen bilgileri becerileriyle birleştiren, sorumlu, iletişime girdiği bireye karşı empatik, sempatik ve kaliteli sağlık  hizmeti sunan personelin yetişeceği adres olarak tercih edilerek  fark yaratan ve insana saygı esasının uygulandığı; çalışan ve hizmet alanların beklenti, duygu ve düşüncelerine değer verildiği bir ortamda yetişmektedir.

Geçen öğretim yılında

*Hemşirelik alanında 48 öğrenci,

*Acil Tıp Teknisyenliği dalında 48 öğrenci olmak üzere toplam 96 öğrenci kontenjanı  veli ve öğrencilerimizin  büyük ilgi ve talepleri ile tamamlanmıştır.

Yeni öğretim yılında 9.sınıflarımızın

*Sağlık Alanı / Hemşire Yardımcılığı

*Sağlık Alanı / Sağlık Bakım Teknisyenliği dallarına kayıtlarımız devam etmektedir.Sınırlı sayıdaki kontenjanlarımız için veli ve öğrencilerimizin bir an önce müracaat etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz mezuniyet sonrasında

*Sağlık Sektöründe iş bulma imkanı

*Sınavsız geçiş hakkı ile 2 yıllık Sağlık Meslek Yüksekokullarına

*Ek Puan alarak üniversitelerin 4 yıllık Sağlık Fakülte ve Yüksekokullarına yerleşme       imkanı bulacaklardır.

“Seçiminizi doğru yapın,hayata bir adım önde başlayın”

Türkiye’nin Örnek Okulu Özel Altıntıldız Koleji Sağlık Alanında da Nevşehir’li öğrencilere kaliteli ve çağdaş eğitim fırsatı sunmaktadır.

“Başarılı bir gelecek için  sizin çocuğunuz da Altınyıldız Kolejli olsun”