YGS ŞAMPİYONU ALTINYILDIZ EĞİTİM KURUMLARI LİSELERİNDE AKŞAM ETÜTLERİ BAŞLADI.

Üniversite sınavlarında yıllardır Nevşehir Birinciliklerini kazanan, Türkiye’nin en başarılı eğitim kurumları arasında yer alan Altınyıldız Liseleri heryıl YGS ve LYS’de çeşitli puan dallarında Nevşehir dereceleri kazandırmaktadır.

Altınyıldız Eğitim Kurumları; 2015 YGS de ve LYS de Nevşehir 1.ği kazandırarak; 9’u Tıp Fakültesi, 1KOÇ,2 BOĞAZİÇİ,2 İTÜve 1 ODTÜ olmak üzere 101 öğrencisini daha üniversiteli yapmıştı. Her yıl yeni bir başarıya imza atan Altınyıldız Koleji, 14 yılda 869 öğrencisini Türkiye’nin seçkin üniversitelerine gönderirken, 80 Tıp Fakültesi kazandırmıştır.

2016 YGS’de yine büyük bir başarı kazanan öğrencilerimiz,2016 LYS’de yine Türkiye’nin en seçkin üniversitelerini kazanma hedefindedir.

TÜBİTAK, UNESCO, EBİKO gibi Uluslar arası Proje yarışmalarında Dünya ve Türkiye     1. liklerini de kazanan Özel Altınyıldız Liselerinde Akşam etütleri başlamıştır.

17:00’dan 18:30’a kadar devam eden akşam etütlerinde, öğrencilere Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Edebiyat, Geometri, Tarih ve Coğrafya derslerine yer verilmektedir.

Özel Altınyıldız Fen Lisesi, Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi, Özel Altınyıldız Anadolu Öğretmen Lisesi ve Özel Altınyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile Nevşehir’de en fazla Özel Liseyi bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları, başarı ve disiplininden taviz vermeden, geceli gündüzlü çalışarak uzman öğretmenleriyle, öğrencilerini geleceğe hazırlamaktadır.

Akşam etütlerinin yapılmasında emeği geçen okul yönetimine, öğretmenlere, öğrenci ve velilere teşekkür ederiz.