YÜZME ANTRENÖRLERİNDEN ALTINYILDIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün 26.02.2016 tarihinde düzenlemiş olduğu küçükler yüzme yarışmasına 80 kız ve erkek öğrenci ile katılan Altınyıldız İlköğretim Kurumu bu alanda bir rekora imza atmıştır.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü yüzme antrenörleri  Emre  CINCIK ve Bayram AY yapmış oldukları açıklamalarda yüzme branşını yeni yapılan havuzumuzla birlikte ilimizde yeni başlayan bir branş olmasına rağmen bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen  ve gelecekte hem bölgesel hem ulusal derece kazanacak nitelikli çocukların yetiştirilmesinden dolayı Altınyıldız İlköğretim Kurumuna teşekkürlerini sunmuşlardır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet Eravcı ise yapmış olduğu açıklamada ‘kurum olarak öğrencilerimizin  gelişimi için  eğitim her alanında öğrencilerimize fırsatlar sunuyor ve onları donanımlı olarak geleceğe hazırlıyoruz.’ dedi.

Eğitim paydaşlarımızdan olan Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü yüzme antrenörlerimize öğrencilerimizin başarılarına katkı sağladıkları için ve göstermiş oldukları ilgiden  dolayı teşekkürlerini iletti.