BONUS HOCADAN ALTINYILDIZ KOLEJİ VELİLERİ SEMİNER

Altınyıldız Koleji Öğrenci ve Velilere 3 Seminer vermek üzere Nevşehir’e gelen, Bonus Hoca,Süleyman Beledioğlu son seminerini öğrenci velilerine düzenledi.Saat 18:00’da Altınyıldız Koleji Konferans Salonunda öğrenci velileriyle bir araya gelen Bonus Hoca ;velilere verimli ders çalışma ve sınav stresi hakkında bilgiler verdi.Çalışma ve öğrenme ortamları hakkında uyarılarda bulunan Beledioğlu velilerin sorularını da cevaplandırdı.

Seminer sonunda kitaplarını imzalayan Süleyman Beledioğlu çeşitli ikramların sunulduğu kokteylde velilerle sohbet etti.

Öğrenci velilerine seslenen Bonus Hoca “Binlerce konferans verdim her yıl yüzlerce özel okulda öğrencilerle, velilerle bir araya geliyorum. Ancak Altınyıldız Koleji’nin öğrencisi , öğretmeni ,velisi ve idaresiyle gerçekten çok başarılı bir okul olduğunu tespit ettim.Özel okulların en büyük sorunu olan disiplinin, bu kurumda en üst düzeyde olduğunu seminerlerim sırasında gördüm.Bu okul, Bonus Hoca olarak Benim de Okulum.Hepinizi kutlarım”.dedi

Veliler ve öğrenciler Türkiye’nin en seçkin eğitimcilerinden Süleyman Beledioğlu’nu Nevşehir’e getiren Altınyıldız Koleji yöneticilerine, kurucularıne ve Rehberlik Servisine teşekkür etmiştir.

Öğrencilerine başarılı bir gelecek sunmayı hedefleyen Altınyıldız Koleji’nin başarılarının devamını dileriz.