BONUS HOCA ALTINYILDIZ KOLEJİNDE

Altınyıldız Eğitim Kurumları 18 Yıllık tecrübesiyle; öğrencilerine başarılı bir gelecek sunmayı hedeflemektedir.

Eğitim camiasındaki bütün olumlu değerleri bünyesinde toplayıp öğrencilerini her alanda en  üst düzeyde yetiştirip toplum hayatına hazırlayan Altınyıldız Koleji,gerçekleştirdiği yenilikler ve kazandığı sayısız başarılarla Nevşehir'in en başarılı okulu olmuştur.

Bünyesinde barındırdığı bütün liselerinde disiplinli eğitim anlayışıyla,kaliteli öğretmenleriyle geleceğe yön veren Altınyıldız Koleji; sosyal, kültürel,sportif ve bilimsel faliyetlerle ülkemizin en önemli okulları arasında yer almayı başarmıştır.

Türkiyenin örnek okulu Altınyıldız Koleji eğitim-öğretim kapsamında,öğrencilerine sağladığı yaz takviye kursları, haftasonu takviye kursları, Altınyıldız test yayınları, uzman kişiler tarafından gerçekleştirilen sunum ve seminer, meslek tanıtım günleri, deneme sınavları , bire bir rehberlik çalışmalarıyla ve  mükemmel fiziki ortamıyla öğrencilerine birçok imkan sunmaktadır.

Okulumuz Rehberlik servisinin düzenlediği farklı ve yenilikçi etkinlikler öğrencilerimizin gelişimine olumlu katkı sağlamaktadır.

Bu amaç doğrultusunda Türkiye'de  Eğitim-Öğretim alanında  önemli bir kariyere sahip olan eğitim koçu, tv program yapımcısı, eğitimci yazar Sayın Süleyman BELEDİOĞLU (Bonus Hoca) okulumuza davet edilmiştir.

Sayın Süleyman BELEDİOĞLU’nun okulumuzda gerçekleştireceği 3 ayrı seminerin  okul-veli-öğrenci iletişiminde ve öğrencilerimizin hayat ve sınav başarılarında olumlu yansımaları olacaktır.

3 ayrı Seminer için Altınyıldız Kolejine gelecek olan Süleyman BELEDİOĞLUN’u izlemek, görüşlerinden yararlanmak için 28.12.2015 Pazartesi saat:18.00'de Anne ve babalara yönelik  düzenlenecek seminere bütün velilerimizi davet ediyoruz.

Öğrencilerimiz için aynı gün 13.30 ve 15.00 saatlerindeki seminerlere sadece okulumuz öğrencileri katılabilecektir.

SÜLEYMAN BELEDİOĞLU KİMDİR?

EĞİTİMİ

*  A.Ü. Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesini bitirdikten sonra, A.Ü. Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde pedagoji eğitimi aldı.

*  Ardından A.Ü. Hukuk Fakültesine başladı.

*  Daha sonra, ABD ve İngiltere merkez olmak üzere stres ve beyin temelli öğrenme üzerine çalışmalar yaptı ve bu konuda çok sayıda rapor hazırladı.

*  Diğer yandan, yurt dışına yönelik olarak bu çalışmalarını sürdürürken, Türkiye’de de öğrenci, veli, öğretmen, kurum yöneticileri ve kurum çalışanları üzerinde saha çalışmaları yaparak; gözlem, inceleme, anket ve araştırmalarına devam etti.

*  Yurt dışı ve Türkiye’ye yönelik olarak yürüttüğü bu çalışmaların sonucunda, özellikle sınav stresi ve beyin öğrenmesi üzerine yaptığı bilimsel saptamalarla bu konularda yeni bir bakış açısı ortaya koydu.

Bu çalışmalarının bir kısmını yazdığı kitaplarında toplamıştır.

KİTAPLARI

-Aklın Notaları

-Beyin Siz Olmalısınız

-Dostum Stres

-Ailelerin Öğretmenliği

-Sınav Cesareti

-Öğrencilerin Dikkat Sorunu

-Yorumlama ve Test Teknikleri

MAKALELERİ

www.bonushoca.com’a yazdığı makaleleri birçok eğitim sitesi ve eğitim dergisi başta olmak üzere çok sayıdaki dergi ve sosyal medya platformlarında yayınlanmaktadır.

SEMİNERLERİ

-Eğitim Kurumları

-Üniversiteler

-Belediyeler

-Valilikler

-Kaymakamlıklar

-İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince düzenlenen yaklaşık 2.000 seminere uzman konuşmacı olarak katıldı.

TV PROGRAMLARI

-TRT: 1997-2000 yılları arasında sınavlara yönelik program yaptı.

-TRT: 2008-2009 yıllarında “Eğitim Şart” adlı programı yaptı.

-TRT Web: 2009-2010 yıllarında TRT Web sayfasının eğitim editörlüğü ve köşe yazarlığını yaptı.

-TV8: 2001-2011 yılları arasında eğitim köşesi yaptı.

-KANAL A: 2010 yılından itibaren “Eğitim Editörü” programını yapmaya başladı.

- TRT AVAZ: 2015 yılından itibaren "Akıllı Yaşam" programını yapmaya başladı.