Dünya Şampiyonu Sporculardan Altınyıldız Kolejine Teşekkürler

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji Üniversite  ve TEOG Sınavlarındaki Türkiye ve  Nevşehir  Birinciliklerini  Spor  alanında da devam ettiriyor.

2015 yılında Dünya ve Türkiye dereceleri kazanan Altınyıldız Kolejli sporcular, Altınyıldız Koleji  kurucularına, yöneticilerine ve öğretmenlerine şükranlarını belirttiler.

Kaliteli ve çağdaş eğitim almalarının yanı sıra başarılarının sürekli desteklenmesi, düzenlenen  törenlerle  ödüllendirilmemiz başarılarımıza büyük katkı sağlamaktadır dediler.

Nevşehir’in yetiştirdiği, Türkiye’nin gururu şampiyon öğrencilerimizi kutluyoruz.

Tekwando’da:

Anıl Erkin Zeray  Türkiye  Şampiyonu Dünya 3.’sü

Alper Yasin Ateş Türkiye 1.’si Balkan Şampiyonası 5.’si

Atletizm’de:

Erdem Öz  Türkiye 1.’si Dünya Çocuk Oyunları 1.’si

Anıl Kalaycı Türkiye 1.’si Dünya Çocuk Oyunları 2.’si

Ömer Şen Türkiye 1.’si olmuştur.

Altınyıldız Koleji 2014-2015  Öğretim yılı mezunlarından Dünya Şampiyonu Boksörümüz  Esra Yıldız ve Tekwando Şampiyonu İpek Çiğdem ve Hüseyin Coşkuner  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu,Milli Sporcu kontenjanından YÖK tarafından yeşleştirilmiştir.Şampiyonlarımızın başarılarının devamını dileriz.