Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu'nun Erasmus Proje Ortaklığı kapsamında Nevşehir'e gelen İsveç,Estonya ve Bulgaristanlı öğretmen grubu Altınyıldız İlköğretim Kurumunu 30 Eylül - 3 Ekim   tarihleri arasında ziyaret edeceklerdir.

Türkiyede,Nevşehir’de Altınyıldız İlköğretim Kurumunda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten misafirler okulumuzu gezerek derslerimizi ziyaret etiler.Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yaklaşımlarından çok memnun kalan misafirlerimiz okulumuzun fiziki yapısını,oluşturulan sınıf ortamlarını çok beğendiklerini belirtiler.

Yapılan toplantıların ardından dün Avanos ve Uçhisar gezisi yapan grubumuz  bugünkü toplantılarının ardından Kültürümüzü tanımaya devam edecek ve Ürgüp gezisi yapacaklardır.Yarın ise Derinkuyu ve Kaymaklıda  bulunan yer altı şehirlerini ziyaret edeceklerdir.

Cumartesi İtibariyle Nevşehir’den ayrılacak olan misafirlerimizi Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak ağırlamaktan duyduğumuz mutluluğu belirterek,Projelerin koordinasyonunda gezi programlarının yapılmasında emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.