Altınyıldız kampüsü içerisinde yapımına 2015 yılı içerisinde başlanan bölgenin en büyük, fiziki ortamı, araç-gereç bakımından üstün donanımlı Altınyıldız  Kreş ve Anaokulu binasının tüm işleri tamamlanarak, eğitim öğretime hazır hale getirildi.

Deneyimli, alanında uzman idareci ve öğretmenleriyle ilimiz eğitimine katkıda bulunacak Kreş ve Anaokulumuza öğrenci kayıtları yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Anaokulumuza Milli Eğitim Bakanlığınca Eğitim Öğretim desteği verilmiş olup, kayıt yaptıracak öğrencilerimiz 02.09.2015 tarihine kadar Eğitim Öğretim Desteği müracaatlarını yapabileceklerdir. Kreş ve Anaokulumuzun ilimize, öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını dile, emeği geçenlere teşekkür ederiz.