Geçen yıllarda olduğu gibi 2014-2015 Eğitim  Öğretim yılında da Kutlu Doğum haftası Altınyıldız Kolejinde büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlanmıştır.

Sevgili Peygamberimizi anarak, ona olan sevgimizin bir nişanesi olarak, ona salatu selam getirerek programa başlamış ve devamını da her seviyeden ve değişik sınıflardan öğrencilerimize katılımıyla program icra edilmiştir.

Şiirlerde, konuşmalarda peygamber sevgisi dile getirilmiş, öğrencilerimizden oluşan müzik grubu eşliğinde ilahiler okunmuş ve salonumuz tıklım tıklım doldurularak öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından büyük bir huşu ile dinlenmiştir.

Konuşmalarda Müslümanların Peygamber sevgisi yanında batılı bilim, fikir, sanat, ve devlet adamlarının Hz. Muhammede olan sevgi, özlem ve hayranlığı da dile dile getirilmiştir.

Semazenlerin de katılımı kutlu doğum etkinliğine ayrı bir güzellik katmıştır.Program sonunda programda görevli ve izleyici öğrencilerimize kuran-ı kerim ve Peygamberimizle ilgili kitaplar hediye edilerek program sona ermiştir.

Programın hazırlanmasında emeği geçen Altınyıldız Koleji Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nurettin Şahin’e, Müzik Öğretmeni Sezgi Ceylan’a öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Peygamberimizin kutlu doğum haftasının tüm Dünya ve insanlığa barış mutluluk ve esenlik getirmesini temenni ederiz.