2014-2015 Eğitim – Öğretim Yılı Altınyıldız İlköğretim Kurumu Mezuniyet töreni Dedeman Otelde büyük bir coşkuyla yapıldı.

Velilerimizin yoğun ilgi gösterdiği törenimize ,Velilerimizden Sayın Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz  ve Murat Göktürk,İl Jandarma Alay Komutanı Metin Alkaya ,Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç,Vali  Yardımcısı Nurettin Ateş,İl Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Altınkaya ,Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr.  İsmail Bekçi Maarif Müfettişler Başkanı Talip Kaban,Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Karaca,Okul Yöneticilerimiz,davetlilerimiz,öğretmenlerimizin  ve basın mensuplarının  katılımıyla gerçekleştirildi.Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi,idarecilerimizi ve öğrencilerimize her zaman büyük destek olan öğrenci velilerimizi kutluyoruz.

124 Öğrencimizi Mezun ettiğimiz Törenimizde bize hem hüznü hem mutluluğu bir arada yaşatan Türkiye’nin en güzel okullarına  yerleşecek olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim –öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.