Altınıyıldız İlköğretim Kurumunun Ulusal Ajans’ın her yıl düzenlediği ilköğretim okullarına yönelik proje destek programlarından Erasmus KA2 kapsamında hazırlanan 1.“Children’s Literature” İsveç, Estonya, Bulgaristan ve Türkiye ortaklığıyla gerçekleştirilen projemizde çocuklar kendi hikâyelerini oluşturabilecekleri,teknolojiyi bütün çalışmalarında kullanabilecekleri ve anasınıfından 6. sınıfa kadar bütün kademelerdeki öğrenciler yaşlarına uygun yazarlarla çalışabilecekleri bir proje olup; 2. ”Eurobook Buddies” İngiltere, İtalya, Yunanistan, Polonya ve okulumuz ortaklığıyla gerçekleştirilen, bütün ülkelerdeki kutlamaları, oyunları, kültürler arası farklılıkları ve benzerlikleri tespit esasına dayalı bir proje olup;Projelerimizin her biri  iki yıl devam edecektir.

Bu projelerimiz kapsamında Altınyıldız İlköğretim Kurumu Öğretmenleri 2014 Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Ara Rapor Dönemi Toplantısını  Ankara'da Ulusal Ajans Proje Uzmanlarıyla birlikte gerçekleştirdi.

Projelerde yürütülmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.