5 Haziran Çevre Günü Altınyıldız Koleji’nde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Yaşanabilecek bir dünyayı, gelecek nesillere bırakabilmek için gereken duyarlılığı gösteren Altınyıldızlılar, konferans, panel, duvargazetesi gibi faaliyetlerin yanı sıra Çevre Temizliği kampanyası başlattılar.

Altınyıldız Koleji’nden itibaren 2 km alanda çevre temizliği yapan öğrenciler “Temiz bir çevrede yaşamak, çevreye karşı duyarlılık ve doğal kaynakları doğru kullanmakla olur.” dediler.

Temiz çevre ve doğanın korunması için çeşitli etkinlikler yapacaklarını belirten Altınyıldız Kolejliler UNESCO, dünya kültür mirası listesinde yer alan Kapadokya’nın doğal güzellikleriyle korunması içinde gayret gösterdiklerini belirttiler.

5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlu olsun.

ALTINYILDIZ KOLEJİ OKUL YOLUNDAKİ AĞAÇLAR BÜYÜYOR.

ÖĞRENCİLER AĞAÇLARIN BAKIMINI TİTİZLİKLE YAPIYOR.

Altınyıldız Koleji okul yoluna Nevşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan çevre düzenlemeleri kapsamında dikilen ağaçların bakımı öğrenciler tarafından titizlikle yapılıyor.

Altınyıldız Koleji öğrencileri; hergün binlerce öğrencinin geçtiği okul yollarına dikilen ağaçların, Altınyıldız Koleji okul ormanının bir parçası olduğunu, ağaçların büyümesinden büyük mutluluk duyduklarını söylediler.