Eğitime yeni boyutlar kazandırmayı ilke edinen Altınyıldız İlköğretim Kurumu, dört duvar arasındaki eğitim anlayışını reddetmekte öğrencilerini akademik,sosyal ve sportif alanlarda bir bütün olarak geliştirmeyi amaçlamaktadır.Bu amaç doğrultusunda Özel Altınyıldız İlköğretim kurumu,öğrencilerine 08.05.2015 Cuma günü Kayseriye günübirlik gezi düzenlemiştir.

Kayseri’de Mazakaland Anadolu Harikalar Diyarı’nda eğlenen öğrenci ve öğretmenler ardından aynı yerde bulunan hayvanat bahçesini gezen ekibimiz öğle yemeğinin ardından Bayramhacı Barajını da gezip görme imkanını  bulmuştur.

Geziye katılan veli,öğrenci ve onlara eşlik eden öğretmenlerimiz,güzel hatıralarla dönmüşlerdir,kendilerine teşekkür ediyoruz.