Okul Sporları kapsamında Satranç Yıldızlar ve Gençler Yarışmaları 20-21 Nisan 2015 tarihleri arasında D.İ.P Spor salonunda yapıldı.Coşkulu ve çekişmeli geçen turnuvada Altınyıldız Koleji büyük başarı kazanmıştır.

Liselerde ilk üç derecenin tamamını Özel Altınyıldız Koleji kazanmıştır.Altınyıldız Koleji Gençler kategorisinde Nevşehir  1.2.3.'sü olmuştur.

Ahmet CİHAN İl birincisi ( Özel Altınyıldız Koleji Fen Lisesi)

Eray SAKARYA İl ikincisi (Özel Altınyıldız Koleji Öğretmen Lisesi)

U. Ata OVA İl üçüncüsü (Özel Altınyıldız Koleji Fen Lisesi)

Yine Altınyıldız Koleji Yıldızlar kategorisinde il birinciliği ve il üçüncülüğü kazanmıştır.Yıldızlar kategorisinde üç derecenin ikisini Özel Altınyıldız Koleji kazanmıştır.

Melih GÜLTEKİN İl birincisi (Özel  Altınyıldız İlköğretim Okulu)

Yıldızım BEYAZIT İl ikincisi (Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu)

Öğrencilerimiz bölge yarışmalarında Nevşehiri temsil edecektir. Öğrencilerimizi  kutlar başarılarının devamını dileriz.