2014-2015 Öğretim Yılında Özel Altınyıldız Fen Lisesi ve  Anadolu Lisesi’nden mezun olan 108 öğrencinin Mezuniyet Töreni Dedeman Oteli Kongre Salonunda düzenlendi.Mezuniyet törenlerinin ardından öğrencilere, öğretmenlere ve velilere mezuniyet yemeği düzenlenmiştir.

Geleneksel olarak düzenlenen mezuniyet yemeğinde; Mezuniyet pastası , Genel Müdür Serhat İĞDECİ,Lise Müdürü Özkan KILINÇ,öğretmenler,veliler ve öğrenciler tarafından kesilmiştir.Öğrenciler ,öğretmenler ve velilerin katıldığı yemekte öğrenciler doyasıya eğlenerekmezun olmanın coşkusunu öğretmenleri  ve arkadaşlarıyla paylaştılar.

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji’nden mezun olan öğrencileri kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.