Altınyıldız Koleji Lise Müdürü Özkan KILINÇ,İngilizce öğretmeni Nejat KULAK,Belçika Broederschool öğretmenleri ve bir grup öğrenci, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman ŞİMŞEK'i ziyaret etmişlerdir.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Osman ŞİMŞEK, öğretmen ve öğrencilere Belçika eğitim sistemi ile ilgili birçok konuda sorular yöneltip bilgi almıştır.Çok sıcak geçen ziyarette kardeş okul öğretmen ve öğrencileri de Nevşehir ve Türkiye Eğitim sistemi ile ilgili sorular sorarak bilgi sahibi olmuşlardır.İl Milli Eğitim Müdürümüz; Belçika eğitim sistemini yakından takip ettiğini ve Belçika'yı ziyaret etmek istediğini de dile getirmiştir.

Altınyıldız Koleji öğrencileri ve Broederschool öğrencileri Milli Eğitim Müdürümüze çiçek sunarak ziyaret anısına plaket taktim etmişlerdir.İl Milli Eğitim Müdürümüz Altınyıldız Kolejine ve Belçikalı misafirlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etmiş ve başarılar dilemiştir.