20-25 Nisan 2015 Tarihinde Altınyıldız İlköğretim Kurumu Erasmus+ Projesi kapsamında İngiltere’den 4 öğretmen ve 4 öğrenci,İtalya’dan 3 öğretmen ve 3 öğrenci,Yunanistan’dan 4 öğretmen ve 4 öğrenci,Polonya’dan ise 4 öğretmen ve 4 öğrenci okulumuzu ziyaret etmişlerdir.Ziyaret kapsamında ilimizin çeşitli kültürel ve tarihi mekanlarını gezen öğrenci ve öğretmenlerimiz okulumuzda ve ilimizde bulunmanın verdiği mutluluğu dile getirdiler.

Ziyaret kapsamın da gelen öğrencileri Altınyıldız İlköğretim Kurumu 6.ve 7.sınıf öğrencileri evlerinde misafir etmişlerdir.5 Gün süresince farklı bir kültür ve dile sahip öğrenciyle ilgilenen öğrencilerimize ve onların ailelerine teşekkür eder,saygılarımızı sunarız.