ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİMDE ONLINE KARNE TÖRENİ

2019-2020  Eğitim-Öğretim yılı 2.dönem sona ermesi nedeniyle 18.06.2020Perşembe günü yapılan ve 19.06.2020 Cuma yapılacak online toplantılarla öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz online canlı yayın sistemimiz üzerinden karne töreni için bir araya geldiler.

Altınyıldız İlköğretim  Kurum Müdürü Mehmet ERAVCI , 2019-2020 öğretim yılında,22.yılımızda  öğrencilerimizin hem akademik hemde kültürel ve sportif anlamda çok büyük başarılara imza attıkların,ifade etti.Bu büyük başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi kutladı.22.yıl  mezunlarımız olan 8.sınıf öğrencilerimize yeni öğretim hayatlarında başarılar diledi.Diğer öğrencilerimize de yaz tatilinde kendilerine verilen programlara uymaları gerektiğini belirten Sayın ERAVCI, başarılarla dolu bir öğretim yılını geride bıraktığımızı ,2020-2021 öğretim yılında sağlıklı bir yıl olması temennisiyle ,seneye başarılarımızın katlanarak devam etmesini dilediğinde bulundu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimize iyi tatiller dileriz.